Te Grotenhuis Milieu & Fundering
paalfundering
home

Ook bij weinig ruimte is paalfundering mogelijk

 

Een fundering is de basis van ieder gebouw. Kies voor paalfundering geplaatst door de professionals van Te Grotenhuis. Te Grotenhuis plaatst ook paalfundering in bestaande bebouwing of op plaatsen met weinig ruimte. Te Grotenhuis plaatst paalfundering op moeilijke plaatsen. Hier kiezen wij voor buispalen. Deze worden in delen de grond in geheid of getrild. Daar wordt een nieuwe paal opgelast. Vervolgens wordt de buis volgestort met beton en voorzien van wapeningskorf. Dit gebeurt met een kleiner type machine en is dus ook in bestaande bouw of kleinbouwprojecten probleemloos inzetbaar. Deze paalfundering plaatsen gaat trillingsarm.

 

Schroefmortelpalen als paalfundering

Wilt u een paalfundering trillingsvrij en ook geluidsarm laten plaatsen? Kies dan voor schroefmortelpalen. Een holle boor maakt de ruimte waar beton in wordt gegoten. De fundering wordt verstevigd met wapeningskorf. Hierdoor ontstaat een gewapende schroefmortelpaal.

 

Kies voor de deskundigheid van Te Grotenhuis

Wij vertellen u graag meer over de paalfunderingmogelijkheden van Te Grotenhuis. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

 

Aanvraagformulier

 

naam *
telefoon
e-mail *
palenplan
sondering
opmerkingen
* verplicht

Zie ook

Te Grotenhuis Milieu & Fundering  
Wolinkweg 1
7151 MK Eibergen
tel  0545 28 03 80
fax 0545 28 03 81
routebeschrijving
calculatie@tegrotenhuis.nl