Te Grotenhuis Milieu & Fundering
heiwerken
home

Te Grotenhuis voor al uw heiwerken

 

Moet u heiwerken laten uitvoeren in een kleine ruimte? Lees dan meer over de oplossingen van Te Grotenhuis voor heiwerken op plaatsen waar weinig ruimte is met veel bestaande bebouwing. Te Grotenhuis biedt u oplossingen voor heiwerken op de meest lastige plaatsen. Te Grotenhuis biedt de utiliteits- en woningbouw creatieve funderingsoplossingen. Voor heiwerken bieden wij buispalen. Buispalen worden in delen de grond ingeheid of getrild. Hierop wordt een nieuw stuk paal gelast. Een stevige fundering die eenvoudiger te plaatsen is met de kleine machines gebruikt door Te Grotenhuis. Door deze kleine machines is plaatsing op meer plaatsen mogelijk. De vorm van heiwerken is trillingsarm.

 

Schroefmortelpalen trillingsvrij geplaatst

Soms is trillingsvrij en geluidsarm werken belangrijk omdat heiwerken vaak bij bebouwing plaats vinden. Te Grotenhuis kan dan schroefmortelpalen plaatsen. Dit gebeurt door te boren en vervolgens beton te gieten waarin een wapeningskorf wordt geplaatst.

 

Kies voor een vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over de heiwerken van Te Grotenhuis? Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. Wij bieden u graag meer informatie over onze werkzaamheden.

 

Aanvraagformulier

 

naam *
telefoon
e-mail *
palenplan
sondering
opmerkingen
* verplicht

Zie ook

Te Grotenhuis Milieu & Fundering  
Wolinkweg 1
7151 MK Eibergen
tel  0545 28 03 80
fax 0545 28 03 81
routebeschrijving
calculatie@tegrotenhuis.nl