Te Grotenhuis Milieu & Fundering
grondkerende wanden
home

Grondkerende wanden van Te Grotenhuis

 

Wilt u grondkerende wanden laten plaatsen? Dan bent u bij Te Grotenhuis aan het juiste adres. Te Grotenhuis is gespecialist in funderingsoplossingen voor de woning- en utiliteitsbouw. Te Grotenhuis plaatst al jarenlang grondkerende wanden. Daarom overlegt Te Grotenhuis graag met u wat de beste grondkerende wanden zijn in uw bouwput. Te Grotenhuis plaatst als grondkerende wand een Berlinerwand. Een grondkerende Berlinerwand is een staalconstructie opgebouwd uit H-profielen en dikke stalen platen of houten planken. Met deze wanden kunt u bouwputten op een veilige en plezierige wijze ontgraven. De Berlinerwand biedt stabiliteit aan bestaande bebouwing of verharding in de directe omgeving. Een Berlinerwand kan worden uitgevoerd met zowel een houten gordingwand als een stalen plaatwand.

 

Waarom kiezen voor Te Grotenhuis

Te Grotenhuis heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van grondkerende wanden. Onze professionele medewerkers lossen problemen op voor ze ontstaan. Te Grotenhuis is gespecialiseerd in het werken in een omgeving waar de ruimte of toegang zeer beperkt is.

 

Kies voor een vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over de grondkerende wanden van Te Grotenhuis? Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. Te Grotenhuis helpt u graag met uw bouwproject.

 

Aanvraagformulier

 

naam *
telefoon
e-mail *
palenplan
sondering
opmerkingen
* verplicht

Zie ook

Te Grotenhuis Milieu & Fundering  
Wolinkweg 1
7151 MK Eibergen
tel  0545 28 03 80
fax 0545 28 03 81
routebeschrijving
calculatie@tegrotenhuis.nl