Te Grotenhuis Milieu & Fundering
beton boorpalen
home

Voor iedere situatie passende beton boorpalen

 

Het plaatsen van beton boorpalen op bebouwd terrein is voor veel bedrijven vaak een lastige klus. De ervaren specialisten van Te Grotenhuis plaatsen beton boorpalen veilig en deskundig. Wij zijn al jaren specialist op het gebied van betrouwbare en creatieve funderingsoplossingen. Wij passen ons graag aan de situatie aan en bieden daarom flexibele oplossingen voor zowel grote als kleinere oppervlaktes. In grotere oppervlaktes plaatsen wij vaak schroefmortelpalen. Deze boorpalen van beton worden trillingsvrij en geluidsarm geplaatst. Dit gebeurt als volgt:

 

  • Met behulp van een boormotor wordt een avegaar de grond in gedraaid.
  • Als de boor de vaste laag heeft bereikt wordt via de holle kern betonmortel naar beneden gepompt. Tegelijkertijd wordt de boor teruggetrokken.
  • De betonmortel vult de ruimte onder de boor.
  • Vervolgens wordt een wapeningskorf in de nog plastische betonmortel geplaatst.
  • Uiteindelijk ontstaat eeen gewapende schroefmortelpaal.

 

Beton boorpalen in kleine ruimtes

Wij hebben vaak te maken met kleine oppervlakten, bijvorbeeld in bestaande bebouwing. Op plaatsen waar weinig ruimte is kiezen wij voor buispalen. Deze kunnen met een kleine machine de grond ingeheid of getrild worden. Doordat buispalen zeer flexibel geplaatst kunnen worden, kunnen ze bij een kleinbouwproject probleemloos worden ingezet.

 

Uw vrijblijvende offerte

Laat uw beton boorpalen professioneel plaatsen. Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend meer informatie of een offerte aan. Wij voorzien u graag van de juiste informatie.

 

Aanvraagformulier

 

naam *
telefoon
e-mail *
palenplan
sondering
opmerkingen
* verplicht

Zie ook

Te Grotenhuis Milieu & Fundering  
Wolinkweg 1
7151 MK Eibergen
tel  0545 28 03 80
fax 0545 28 03 81
routebeschrijving
calculatie@tegrotenhuis.nl