Te Grotenhuis Milieu & Fundering
fundering heien
home

Voor iedere ruimte een oplossing

 

Een duurzame fundering door professioneel heiwerk? Voor een solide en betrouwbare fundering laat u het heien aan de professionals van Te Grotenhuis over. wij bieden al jaren innovatieve funderingsoplossingen voor de utiliteit- en woningbouw. Wij zijn al jaren expert in het heien en vervaardigen van funderingen. Zo realiseren wij op grote oppervlakten stevige funderingen met schroefmortelpalen die geheel trillingsvrij en volkomen geluidsarm geplaatst worden. Ook zijn wij zeer deskundig in het werken op moeilijk bereikbare ruimtes en kleine oppervlaktes. Bij dit type funderingen heien of trillen wij buispalen in de grond. Hierop wordt vervolgens een nieuw stuk paal geplaatst. Hiervoor gebruiken wij een klein type machine, om overal makkelijk bij te kunnen. Zo komt onze creativiteit altijd van pas.

 

Het totaalpakket van Te Grotenhuis

Naat heien om funderingen te plaatsen kunt u bij Te Grotenhuis ook terecht voor het plaatsen van geluidsschermen of een Berliner wand. Graag bieden wij u een totaalpakket als het gaat om innovatieve oplossingen in de bouw.

 

Meer informatie

Wij verstrekken u graag de benbodigde informatie over heien en plaatsen van solide funderingen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Voor een indicatie van onze goede prijzen kunt u vrijblijvend onderstaand offerteformulier invullen.

 

Aanvraagformulier

 

naam *
telefoon
e-mail *
palenplan
sondering
opmerkingen
* verplicht

Zie ook

Te Grotenhuis Milieu & Fundering  
Wolinkweg 1
7151 MK Eibergen
tel  0545 28 03 80
fax 0545 28 03 81
routebeschrijving
calculatie@tegrotenhuis.nl