Te Grotenhuis Milieu & Fundering
funderingspalen
home

Omgevingsvriendelijk funderen

 

Stevige en duurzame funderingspalen voor uw bouwproject? Dan bent u bij Te Grotenhuis aan het goede adres. Te Grotenhuis werkt met de ervaring die in duizenden projecten op het gebied van fundering is opgebouwd. Zo bent u gegarandeerd van een goed resultaat. Bij Te Grotenhuis hebben wij een goede zorg voor het milieu en de omgeving hoog in het vaandel staan. Het plaatsen van funderingspalen gebeurt bij ons op grote bouwprojecten dan ook geheel geluidsvrij en trillingsarm. Door trillingsvrij te kunnen werken wordt verzakking van de grond en schade aan gebouwen voorkomen. Daarbij hebben wij een hoge verwerkingssnelheid, zodat de overlast tot een minimum wordt beperkt.

 

Altijd een inventieve oplossing van Te Grotenhuis

Ook in bestaande bebouwing of wanneer er erg weinig ruimte is om een standaard funderingspaal aan te brengen biedt Te Grotenhuis een inventieve oplossing. Met kleine machines worden stevige buispalen geplaatst. Daarna kan uw succesvolle bouwproject van start gaan.

 

Offerte aanvragen

Wij geven u graag meer informatie over onze funderingspalen en diensten. Als u daarvoor onderstaand offerteformulier invult, sturen wij u vrijblijvend de nodige informatie.

 

Aanvraagformulier

 

naam *
telefoon
e-mail *
palenplan
sondering
opmerkingen
* verplicht

Zie ook

Te Grotenhuis Milieu & Fundering  
Wolinkweg 1
7151 MK Eibergen
tel  0545 28 03 80
fax 0545 28 03 81
routebeschrijving
calculatie@tegrotenhuis.nl