Te Grotenhuis Milieu & Fundering
fundering op palen
home

Fundering op palen in een kleine ruimte

 

Voor bouwwerkzaamheden is een stevige, solide fundering op palen van essentieel belang. Te Grotenhuis is al jaren specialist op het gebied van creatieve en betrouwbare funderingsoplossingen. Of het nu gaat om een bouwproject waar veel of weinig ruimte beschikbaar is. de ervaren hand van Te Grotenhuis weet altijd raad.

 

In de praktijk komen wij vaak in aanraking met kleine ruimtes waar een fundering op palen moet worden gerealiseerd. In bestaande bebouwing of in kleine oppervlaktes plaatsen wij normaliter buispalen. Met machines die weinig ruimte in beslag nemen creëren wij probleemloos voor u trillingsvrij eens tevige fundering op palen.

 

Schroefmortelpalen van Te Grotenhuis

Bij grote bouwprojecten is het belangrijk dat verzakking en geluidsoverlast geen rol spelen. Daarom plaatsen de specialisten van Te Grotenhuis schroefmortelpalen als fundering op palen bij grote oppervlaktes. Naast het feit dat het plaatsen van deze fundering op palen trillingsvrij en geluidsarm gebeurt, is het ook een zeer snelle en goedkope oplossing.

 

Meer informatie

Bij Te Grotenhuis voorzien wij u graag van de juiste informatie. Als u vrijblijvend onderstaande offerte invult sturen wij u de benodigde papieren toe. Ook is het mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen, graag beantwoorden onze ervaren medewerkers uw vragen.

 

Aanvraagformulier

 

naam *
telefoon
e-mail *
palenplan
sondering
opmerkingen
* verplicht

Zie ook

Te Grotenhuis Milieu & Fundering  
Wolinkweg 1
7151 MK Eibergen
tel  0545 28 03 80
fax 0545 28 03 81
routebeschrijving
calculatie@tegrotenhuis.nl