Te Grotenhuis Milieu & Fundering
betonnen palen
home

Betonnen palen; snel, trillingsvrij en geluidsarm

 

Maak van uw bouwprojecten een succes met de creatieve funderingsoplossingen van Te Grotenhuis. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in degelijke funderingsoplossingen voor de woning- en utiliteitsbouw. Zowel op grote bouwprojecten, maar ook daar waar de ruimte of toegang in de omgeving beperkt is, plaatsen wij probleemloos betonnen palen.

 

Op grote bouwprojecten, waar vaak veel ruimte is, plaatsen wij betonnen palen in de vorm van schroefmortelpalen. Het grote voordeel van deze betonnen palen is dat ze snel, trillingsvrij en geluidsarm geplaatst kunnen worden. De overlast voor omwonenden wordt zo tot een minimum beperkt en omliggende gebouwen kunnen niet verzakken. Om voor iedere klus passende betonnen palen te vinden zijn ze leverbaar in diameters van 300 tot 600mm. De betonnen palen kunnen worden vervaardigd in iedere gewenste lengte en hebben een toelaatbaar paaldragend vermogen van maar liefst 1500 kN.

 

Het creatieve brein van Te Grotenhuis

Ook in bestaande bebouwing of daar waar de ruimte erg beperkt is vinden wij bij Te Grotenhuis een passende oplossing. Om een stevig funderingssysteem te ontwikkelen plaatsen wij op deze plekken betonnen palen; buispalen. Hiervoor kan een klein type machine worden gebruikt. Ook een klein bouwproject wordt dus een succes met de professionals van Te Grotenhuis.

 

Meer informatie over onze betonnen palen

Voor meer informatie over onze funderingsoplossingen kunt u onderstaande offerte vrijblijvend invullen. Graag voorzien wij u van de nodige informatie.

 

Aanvraagformulier

 

naam *
telefoon
e-mail *
palenplan
sondering
opmerkingen
* verplicht

Zie ook

Te Grotenhuis Milieu & Fundering  
Wolinkweg 1
7151 MK Eibergen
tel  0545 28 03 80
fax 0545 28 03 81
routebeschrijving
calculatie@tegrotenhuis.nl