Te Grotenhuis Milieu & Fundering
grondkering
home

Grondkering door Te Grotenhuis

 

Bent u op zoek naar een goed bedrijf in grondkering? Kent u Te Grotenhuis al? Te Grotenhuis is een professioneel bedrijf in grondkering. Onze funderingsoplossingen zijn ook de oplossing voor uw bouw. Te Grotenhuis is al jarenlang werkzaam in de grondkering. Grondkering is vaak nodig bij nieuwbouwprojecten om bouwputten goed te kunnen ontgraven. Te Grotenhuis biedt als grondkering de berlinerwand. Deze wand is een stalen wand van stalen of houten planken geplaatst in H-profielen. De stalen platen kunnen tijdens het uitgraven steeds dieper naar beneden worden geduwd en snijden als het ware de grond in. Een grondkering in de vorm van een berlinerwand beschermt dichtbij staande bebouwing.

 

Kies voor het beste, kies voor Te Grotenhuis

Te Grotenhuis biedt u professionele oplossingen geplaatst door onze ervaren en gemotiveerde medewerkers. Te Grotenhuis plaatste reeds vele grondkeringen. Ook is Te Grotenhuis gespecialiseerd in het werken in een omgeving waar de ruimte of toegang zeer beperkt is.

 

Kies voor een vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over Te Grotenhuis= Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. Wij bieden u graag meer informatie over grondkering door Te Grotenhuis.

 

Aanvraagformulier

 

naam *
telefoon
e-mail *
palenplan
sondering
opmerkingen
* verplicht

Zie ook

Te Grotenhuis Milieu & Fundering  
Wolinkweg 1
7151 MK Eibergen
tel  0545 28 03 80
fax 0545 28 03 81
routebeschrijving
calculatie@tegrotenhuis.nl