Te Grotenhuis Milieu & Fundering
heipalen
home

Heipalen op moeilijke terreinen

 

Wilt u heipalen laten plaatsen en zoekt u een betrouwbaar bedrijf? Te Grotenhuis is gespecialiseerd in funderingsoplossingen voor de utiliteits- en woningbouw. Het plaatsen van heipalen is vooral op terreinen met bestaande bebouwing lastig. Te Grotenhuis biedt voor dit probleem verschillende oplossingen. Onze oplossingen voor heipalen:

 

  • Buispalen
    Buispalen worden in delen de grond in getrild/geheid en wordt beton gestort. Deze stevige fundering is eenvoudig te plaatsen met kleine machines. Hiermee is het plaatsen van heipalen op plaatsen met weinig ruimte mogelijk.
     
  • Schroefmortelpalen
    Hierbij wordt een holle stalen boor trillingsvrij en vrijwel geluidloos de grond ingeboord. Betonmortel wordt naar beneden gepompt en daarin wordt een wapeningskorf geplaatst. Schroefmortelpalen kunnen vervaardig worden in elke gewenste lengte.

 

Te Grotenhuis creatief en flexibel

Te Grotenhuis staat voor creatieve oplossingen. Wij vertellen u graag meer over onze oplossingen rondom problemen met heipalen. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier. Bekijk onze lage prijs en laat u overtuigen voor ons professionele werk. Of vraag om meer informatie.

 

Aanvraagformulier

 

naam *
telefoon
e-mail *
palenplan
sondering
opmerkingen
* verplicht

Zie ook

Te Grotenhuis Milieu & Fundering  
Wolinkweg 1
7151 MK Eibergen
tel  0545 28 03 80
fax 0545 28 03 81
routebeschrijving
calculatie@tegrotenhuis.nl